Universiteit Twente huurt ca. 3.600… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Universiteit Twente huurt ca. 3.600 m² kantoorruimte op Kennispark

VERHUURD | Per 1 april 2022 heeft Universiteit Twente (UT) een meerjarige huurovereenkomst getekend voor circa 3.600 m2 kantoorruimte aan het Capitool 15, op hét kantorenpark in Enschede ‘Kennispark Twente’.

In 2021 was deze succesvolle transactie één van de grootste kantoren-verhuurtransacties in Twente!

Universiteit Twente
Het pand aan het Capitool 15 in Enschede is voornamelijk bedoeld voor extra werkplekken voor de drie technische faculteiten. Door groei van deze faculteiten is uitbreiding nodig. “De nieuwe locatie biedt per 1 april a.s. een flexibele schil, om die groei op te vangen.

Daarnaast kunnen bewoners van andere gebouwen op de campus naar dit gebouw uitwijken als er renovaties plaatsvinden in 2025 en 2026." aldus de Universiteit Twente.

Kennispark Twente
Kennispark Twente behoort tot de top 3 innovatiecampussen van Nederland. Voor de komende 10 jaar liggen er ambitieuze plannen klaar. Het moet een dynamische toplocatie worden voor talent en innovatie. Wonen, werken en leven komen er samen om (inter)nationaal talent aan te trekken en vast te houden.

Terug van weggeweest
Het kantoorpand aan Capitool 15 ligt op een prominente zichtlocatie centraal op Kennispark. Het is een fantastische uitbreiding voor de UT. In het verleden heeft de Universiteit ook kantoorruimte in dit gebouw gehuurd, onder andere voor de rekenkamer. Ze zijn als het ware terug van weggeweest.

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder M7 Real Estate begeleid. Cushman & Wakefield begeleidde Universiteit Twente bij de aanhuur.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar kantoorruimte in Enschede? Neem dan contact op met onze vastgoedspecialisten via 053-433 55 77 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Bron: UToday.nl

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.