Vacature Marketing stage /… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Vacature Marketing stage / werkstudent

Boers & Lem is een bedrijfsmakelaar in Oost-Nederland. Wij hebben ruimte voor een gemotiveerde Marketing & Communicatie stagiair die van aanpakken weet en creatief en nauwkeurig is.

HBO Meewerkstage 

Houd jij van (online) marketing en heb je affiniteit met social media, websitebeheer, content en zoek je een leuke zelfstandige marketingstage? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken! 

Je zit het moderne Boers & Lem kantoor in Enschede samen met marketing & communicatie adviseur Marlies. Zij gaat jou wegwijs maken in de (online) marketing werkzaamheden van Boers & Lem. Wij bieden je de mogelijkheid om veel te leren op een gezellige werkplek. 

Je zorgt o.a. voor (interessante content op) onze socials, je helpt mee met de nieuwsbrief voor verschillende doelgroepen. Jouw creativiteit kun je kwijt in video- of beeldbewerking en je houdt de statistieken in de gaten.

Wat ga je doen?

  • Je helpt met verschillende online marketing werkzaamheden en bewaakt de contentkalender. Denk daarbij aan het plaatsen van berichten op social media en onze website en de prestaties ervan in gaten houden;
  • Je werkt samen met ons mediabureau ter ondersteuning van de (online) marketingactiviteiten;
  • Je ondersteunt bij content voor onze kanalen, denk  daarbij aan: kennisartikelen, transactieberichten en blogs;
  • Je helpt mee met de coördinatie of creatie van beeld- en videobewerking. .

Wie zijn wij?
Boers & Lem is al 10 jaar een specialist in bedrijfshuisvesting, vastgoedbeleggingen en taxaties. Wij werken onder andere voor ondernemers, investeerders, overheid en semioverheid, banken, zorginstanties en woningbouwverenigingen.

Wat bieden wij?

  • Een leerzame en zelfstandige stageplek;
  • Fruit op de werkplek en elke week een bootcamp training als je dat leuk vindt;
  • Een gezellige vrimibo en leuke feestjes van de personeelsvereniging;
  • En natuurlijk een marktconforme stagevergoeding!

Interesse?
Wij zijn benieuwd naar jou! Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marlies Assink | 053-433 55 77 of 06-598 149 94 (whats app kan ook) marlies@boersenlem.nl.

We kijken uit naar jouw reactie!


Boers & Lem behandelt jouw sollicitatie vertrouwelijk.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.