Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Wij zoeken een (afstudeer)stagiair bedrijfsmakelaardij

Boers & Lem staat niet stil, wij creëren kansen en we zijn ambitieus. Wij hebben ruimte voor een stagiair in ons team Makelaardij. Ben jij leergierig, gedreven en ondernemend? Welkom bij Boers & Lem!

Opleiding: 3e – 4e jaar Vastgoed & Makelaardij
Stageperiode: 3-6 maanden: start (bij voorkeur) per september 2022

Wat ga jij doen als stagiair bij Boers & Lem?
Als stagiair loop je mee met de vastgoedadviseurs van de afdeling Makelaardij van Boers & Lem. Wij bieden je de mogelijkheid om ervaring op te doen en de eerste stappen in de bedrijfsmakelaardij te zetten.

Ook bieden wij de mogelijkheid voor een afstudeerstage. Door de huidige markt zullen er verschillende vraagstukken tijdens jouw stage aan het licht komen, die je kunt gebruiken voor jouw opdracht.

Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team met vijf bedrijfsmakelaars. Tussen jouw werkzaamheden door, pak je lekker wat fruit van de schaal die voor alle collega’s klaarstaat en sluit je de maandag af met een fanatieke bootcamp training. Wij eindigen de week altijd met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Taken die je kunt verwachten tijdens je stage

  • Inzicht verkrijgen in de handelingen en processen binnen de bedrijfsmakelaardij;
  • Kennismaken met de administratieve afwikkeling van dossiers;
  • Mee naar bezichtigingen en taxaties;
  • Ondersteunen van onze bedrijfmakelaars bij de dagelijkse gang van zaken;
  • Inzicht in rapporten, akten en verdere correspondentie met opdrachtgevers;

Over Boers & Lem
Wij zijn ondernemers in vastgoed in de regio Twente. Vanuit Enschede en Almelo ondersteunen wij onze opdrachtgevers dagelijks met vastgoedadvies, taxaties en bemiddeling zoals zij dat van ons gewend zijn: duidelijk, snel en met kennis van zaken. Dat doen wij met een hardwerkend team van 16 collega’s die het beste in elkaar naar boven halen.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?
Is jouw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wie weet ben jij onze nieuwe (afstudeer)stagiair!

Stuur jouw cv met een korte motivatie naar werken@boersenlem.nl.

Heb je nog vragen over deze stage, dan kun je contact opnemen met Barry Seelen. Hij vertelt je graag meer over onze organisatie en de kansen en mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

We kijken uit naar jouw reactie! 

Boers & Lem behandelt jouw sollicitatie vertrouwelijk.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.