Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Wij zoeken een werkstudent Taxatie & Advies

Ben jij leergierig en gedreven? Wij hebben ruimte voor een werkstudent in ons team Taxatie & Advies. Welkom bij Boers & Lem!

Opleiding: Vastgoed & Makelaardij

Wat ga jij doen?
Als werkstudent loop je mee met de vastgoedadviseurs van de afdeling Taxatie & Advies van Boers & Lem. Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team, waarbij wij jou de mogelijkheid bieden om zoveel mogelijk werkervaring op te doen, zoals het ondersteunen van het volledige taxatieproces. Maar je gaat ook mee naar bezichtigingen, stelt taxatierapporten op en ondersteunt bij het uitwerken van rekenmodellen.

Tussen jouw werkzaamheden door, kun je vers fruit pakken uit de schaal die voor alle collega’s klaarstaat. En elke maandag sluiten wij de dag af met een fanatieke bootcamp training. Wij eindigen de week met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

De dagen en uren dat je werkt zijn flexibel en kunnen wij in overleg aanpassen aan jouw schoolrooster.

Over jou 
Je bent een enthousiaste student die bezig is met de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Je bent leergierig, nauwkeurig, gedreven, ondernemend én je wilt leren van professionals. Daarnaast is er ook zeker ruimte voor jouw eigen inbreng. Wij leren namelijk ook graag van jou!

De functie in het kort

  • Jij studeert aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij;
  • Ondersteunen van de taxateurs bij de dagelijkse gang van zaken;
  • Mee naar bezichtigingen en opnames;
  • Inzicht verkrijgen in rapporten, rekenmodellen en correspondentie met opdrachtgevers;
  • Een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring;
  • Minimaal één dagdeel (4 uur) aansluitend beschikbaar.

Interesse gewekt?
Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wie weet ben jij onze nieuwe werkstudent! Stuur jouw cv met een korte motivatie naar werken@boersenlem.nl.

Over Boers & Lem
Wij zijn ondernemers in vastgoed in de regio Twente. Vanuit Enschede en Almelo ondersteunen wij onze opdrachtgevers dagelijks met vastgoedadvies, taxaties en bemiddeling zoals zij dat van ons gewend zijn: duidelijk, snel en met kennis van zaken. Dat doen wij met een hardwerkend team van 14 collega’s die het beste in elkaar naar boven halen.

Interesse gewekt?
Heb je vragen over deze bijbaan, neem dan contact op met Dennis Tigcheler via 06 - 868 991 47. Whatsappen kan ook. Dennis vertelt je graag meer over Boers & Lem en de kansen die wij je kunnen bieden.

We kijken uit naar jouw reactie! 

Boers & Lem behandelt jouw sollicitatie vertrouwelijk.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.