Van Kuyk Witgoedspecialist verhuist… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Van Kuyk Witgoedspecialist verhuist naar Hospitaalweg Almelo

VERHUURD | De prachtige bedrijfsruimte aan de Hospitaalweg 8 in Almelo is langjarig verhuurd aan Van Kuyk Witgoedspecialist. De moderne bedrijfsruimte met showroom en kantoor uit 2021 heeft een oppervlakte van circa 780 m² en ruim voldoende parkeerplaatsen.

Het gebouw bevindt zich op een absolute zichtlocatie vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel die parallel loopt t.o.v de Hospitaalweg.

Bestemming niet passend
De witgoedspecialist was ruim 100 jaar gevestigd in het hoekpand aan de Rohofstraat 81 in Almelo en is een begrip in Almelo. Door groei en ambitie was Van Kuyk op zoek naar een nieuwe locatie in Almelo. De bedrijfsruimte aan de Hospitaalweg 8 voldeed helemaal aan de wensen en eisen, maar helaas was de bestemming niet helemaal passend.

Kruimelregeling
Boers & Lem voerde daarop gesprekken met Van Kuyk Witgoedspecialist, de verhuurder en het Ondernemersloket van gemeente Almelo. Door onze kennis, ons netwerk én een actief meedenkende gemeente, kreeg de witgoedspecialist via een zogenoemde Kruimelregeling toestemming om zich aan de Hospitaalweg 8 te vestigen.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking in de totstandkoming van deze transactie en wensen Van Kuyk veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Heb je ook verhuisplannen voor jouw organisatie, maar twijfel je over de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag!

T. 06-868 297 87 | 0546-74 00 00
E. barry@boersenlem.nl