Wibra verlengt huur winkelruimte in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Wibra verlengt huur winkelruimte in Oldenzaal

Wibra heeft de huurovereenkomst voor haar locatie aan de Bisschopstraat 2 in Oldenzaal langjarig verlengd.

De winkelruimte in het centrum van Oldenzaal heeft een totale vloeroppervlakte op de begane grond van circa 325 m2. Het pand ligt nabij de Groote Markt in het centrum van Oldenzaal. De bereikbaarheid van de winkelruimte is uitstekend zowel met openbaar vervoer als per auto. In het centrum is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wibra
is een Nederlandse keten van 290 kledingwinkels in Nederland en België in het discount-segment. Het familiebedrijf verkoopt ook textiel, schoonmaakartikelen, schrijfgerei, snoepgoed, speelgoed en cosmetica.

Boers & Lem heeft deze transactie tot stand gebracht namens de verhuurder.


Heeft u interesse om een winkelruimte te (ver)kopen of te (ver)huren? Bekijk dan het aanbod op onze website of neem contact met ons op via tel. 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.