Nieuwe slagerij in winkelcentrum De… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe slagerij in winkelcentrum De Gors in Almelo

VERHUURD | De representatieve winkelruimte in winkelcentrum De Gors in Almelo is langjarig verhuurd aan Premium slagerij Hergers. De slagerij hoopt per 8 september 2021 de deuren te openen.

Verbouwing
In de winkel van circa 120 maan De Gors 11 wordt op het moment flink verbouwd. Nadat ze in mei de sleutels hebben ontvangen, zijn ze direct met de verbouwing gestart. 

Na graafwerkzaamheden, loodgieterswerk en het betegelen van de winkelruimte i.v.m. de hygiëne, zijn ze nu de winkel aan het inrichten. Het einde is in zicht!

Locatie
De slagerij komt in het winkelcentrum in de wijk Windmolenbroek in Almelo. Een drukbezocht winkelcentrum met diverse winkels. Een slagerij zat er nog niet en is een aanwinst voor de wijk.

Toekomst
Daniël Hergers, eigenaar van Premium slagerij Hergers heeft sinds zijn 15e alle kanten van het slagersvak gezien. Hergers zegt daarover: “Met veel passie en trots ambieer ik het slagersvak en na 20 jaar leek het mij een mooie uitdaging om een eigen slagerij starten.”

De keuze voor de winkel lag voor de hand. “De winkelruimte is gevestigd in het midden van de grootste woonwijk van Almelo. En met de plannen van de gemeente in het vizier, zie ik heel veel potentie op deze locatie.”

De slagerij wil meer dan alleen vlees verkopen, ze willen een beleving overbrengen. Dit doen ze door o.a. culinaire tips te geven en door de expertise van hun medewerkers.

“Ons doel is om een begrip te worden in de wijk en de stad, waar iedereen over 10, 20 of 30 jaar nog over spreekt. Waar de consument een veilig en vertrouwd gevoel krijgt als hij/zij een stukje vlees komt halen.”, zegt Hergers.

Verkoopmedewerker gezocht
Het team van de slagerij is nog niet helemaal compleet. Zij zoeken een verkoopmedewerker. Dus ken je iemand, bekijk dan eens deze vacature.

Wij feliciteren Daniël Hergers en zijn team met de nieuwe winkel en wensen hen veel succes!

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo mocht namens de eigenaar de verhuur van dit winkelpand begeleiden.

Advies en informatie
Opzoek naar een winkelruimte in Almelo en omstreken? Bekijk dan eens ons aanbod of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Foto: Premium slagerij Hergers

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.