Winnaar FD Gazellen award 2020! | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Winnaar FD Gazellen award 2020!

Gisteren wonnen wij voor de vijfde keer op rij de FD Gazellen Award! Daarmee is Boers & Lem in de categorie klein weer één van de snelst groeiende bedrijven in de regio.

Tekst Winnaar FD Gazellen award 2020 op een gele achtergrond

Donderdag 19 november zijn de FD Gazellen Awards voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De uitreiking was door corona dit jaar anders dan andere jaren. Voor het eerst was de hele uitreiking online.  

Winnaar van een FD Gazellen award betekent dat een bedrijf de afgelopen zes jaren minimaal 30% per jaar gegroeid is en de afgelopen 3 jaar met 20%. Daar hebben we met het hele team hard voor gewerkt en we zijn dan ook ontzettend trots op deze teamprestatie!

Ook bedanken wij onze relaties voor het vertrouwen in Boers & Lem!

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.