Woon-/bedrijfscomplex in Almelo in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Woon-/bedrijfscomplex in Almelo in korte tijd verkocht

VERKOCHT | Het complex van bijna 6.000 m2 aan de Deldensestraat 101A, 107-125 in Almelo is in no time verkocht. Een particuliere belegger heeft het gebouw als belegging gekocht.

Complex
Het complex, dat bestaat uit zes winkels op de begane grond en vijf woningen op de eerste en tweede etages, heeft niet lang te koop gestaan. Binnen een paar weken was de verkoop rond met een particuliere belegger.

Winkels
In de winkelruimtes op de begane grond zijn o.a. Oma Jansen, De Haarverzorgers, Muziek & Meer en Kimmels Lijmwerken gevestigd.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo begeleidde deze transactie namens de verkoper.

Informatie & Advies
Ben je ook op zoek naar een beleggingsobject in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met onze vestiging in Almelo via 0546-74 00 00 of barry@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verkopen
Wil je ook een bedrijfspand met succes verkopen? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.