Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Is de WOZ waarde van jouw bedrijfspand wel correct?

Het vaststellen van de WOZ waarde van een bedrijfspand is een ingewikkeld proces, omdat er allerlei juridische uitzonderingen van toepassing kunnen zijn. Hierdoor accepteert de eigenaar de WOZ waarde vaak als een vast gegeven.

Houten huis geld 2 370x250

Dat is zonde, want in veel gevallen is een verlaging van de WOZ waarde mogelijk. Boers & Lem biedt een WOZ waarde check op bedrijfspanden aan voor maar € 250,-. Tijdens deze check stellen we vast of de WOZ waarde van een bedrijfspand correct is. 

Een lagere WOZ waarde van jouw pand levert verschillende voordelen op; je betaalt minder OZB, minder waterschapsbelasting en ook nog eens minder vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. En last but not least, een lagere WOZ waarde heeft ook nog positieve gevolgen voor het bedrijfsresultaat.

Vraag meer informatie over deze WOZ waarde check aan bij onze adviseurs op tel. 053-433 55 77 (kantoor Enschede) of 0546-74 00 00 (kantoor Almelo) of per e-mail: info@boersenlem.nl.

Bron: WOZ consultants