Jeroen Postma | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Register Taxateur

Jeroen Postma

06-30 86 43 25
jeroen@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik presteer goed onder druk’

Nuchtere tukker

Na een aantal jaren weg te zijn geweest, ben ik weer terug op de taxatieafdeling bij Boers & Lem. Als nuchtere Tukker bekijk ik taxaties met een heldere blik, wetende dat ze een cruciale rol kunnen spelen in financiële of fiscale trajecten. Ik laat me niet afleiden door irrelevante factoren en ben sterk in cijfers. De diversiteit aan mensen en situaties waarvoor ik taxeer, zorgt voor boeiende afwisseling. Kortom mensen kunnen ondersteunen bij verschillende vastgoeddromen, en houdt mijn werk uitdagend en interessant.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ..

.. ben ik aan het voetballen bij Sparta Enschede
.. organiseer ik met mijn elftal het mooiste lagere-elftallentoernooi van
Twente en omgeving
.. ben ik fanatiek supporter van FC Twente

De werkwijze van Jeroen

Jeroen is een prettige gesprekspartner, doelgericht en accuraat in zijn werk. Vragen of onduidelijkheden? Jeroen legt het graag uit, kort en bondig. Het taxatierapport is een cruciaal document dat vaak onder tijdsdruk moet worden samengesteld. Maar voor Jeroen is dat geen probleem; hij presteert juist het beste onder druk. Jeroen is in zijn vrij tijd fanatiek bij de voetbal, maar deze eigenschap zie je ook zeker terug bij zijn werk. Ook pakt hij dingen graag aan met een vleugje humor. Kortom het is harstikke fijn om met Jeroen samen te werken.