Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

junior taxateur

Mick Koenderink

088-263 77 30
mick@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Mijn doel is zoveel mogelijk kennis en ervaring op doen’

Ervaren hoe deze branche in de praktijk is

Sinds 1 september ondersteun ik de afdeling taxatie & advies van Boers & Lem. Mick is geen onbekend gezicht voor Boers & Lem. Het eerste half jaar van 2020 heb ik hier mijn afstudeeronderzoek succesvol afgerond. Ik heb onderzoek verricht om het taxatieproces efficiënter te laten verlopen. Door corona was het een rare stageperiode. Daar komt bij dat Boers & Lem geconfronteerd werd met teruglopende werkzaamheden. Gelukkig is de markt goed herstelt en gaan we met Mick onze taxatiedesk verder uitbouwen!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het voetballen bij VV Buurse
.. bij vrienden
.. thuis films en series aan het kijken
.. op vakantie naar een lekker warm land

De werkwijze van Mick

Ik wil mij graag ontwikkelen in het taxatievak en mijn praktische vaardigheden in dit vak vergroten. Mijn collega's van taxatie & advies zal ik ondersteunen bij verschillende taxaties en daarnaast wil ik graag inzicht krijgen in de manier van werken.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.