Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

junior taxateur

Mick Koenderink

088-263 77 30
mick@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Complexe taxaties, daarvan word ik enthousiast'

Complexe taxaties 

Na het succesvol afronden van mijn afstudeeronderzoek bij Boers & Lem, begon ik als junior taxateur op de afdeling Taxatie & Advies. Ik word enthousiast van complexe taxaties, waarbij ik meerdere zaken moet uitzoeken om tot de juiste waarde te komen. Een taxatie bekijk ik vanuit verschillende perspectieven, zodat alle partijen tevreden zijn met het resultaat. Bij Boers & Lem werken we voor verschillende opdrachtgevers. Voor mij is elke opdrachtgever even belangrijk en die probeer ik zo goed mogelijk te helpen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het voetballen bij VV Buurse
.. leuke dingen aan het doen met familie en vrienden
.. aan het fitnessen

De werkwijze van Mick

Sociaal, gestructureerd en ambitieus, dat is Mick. Hij maakt tijdens opnames graag contact met de klant om tot de kern te komen. Bij het opstellen van een taxatierapport verzamelt Mick eerst zoveel mogelijk informatie over het object, zodat hij gestructureerd en nauwkeurig het rapport kan afronden. Mick wil zich graag ontwikkelen tot Register Taxateur en kan niet wachten om met zijn opleiding te beginnen. 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.