4.800 m² logistieke bedrijfsruimte… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

4.800 m² logistieke bedrijfsruimte verhuurd aan Yara Food

VERHUURD | Op het bedrijventerrein Rigtersbleek-Tubantia is de logistieke bedrijfsruimte aan de Spoordijkstaat 62 verhuurd aan Yara Food. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 4.800 m².

Deze multifunctionele bedrijfsruimte is voorzien van een eigen laadkuil met vier loading docks en behoort een groot verhard buitenterrein van ca. 850 m² van het gehuurde.

Yara Food

Yara Food is een leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige levensmiddelen, met een focus op Midden-Oosterse producten, waaronder het bekende Mahmood Rice. Ze voorzien winkeleigenaren en groothandels binnen dezelfde branche van een groot scala oosterse producten.

Door groei zocht Yara Food extra bedrijfsruimte. Die hebben zij gevonden op steenworp afstand van de huidige locatie.

Bedrijventerrein Rigtersbleek-Tubantia

De logistieke bedrijfsruimte aan de Spoordijkstraat 62 bevindt zich op het bedrijventerrein Rigtersbleek- Tubantia. Het terrein is centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar vanaf de A35.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een logistieke bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-53 73 03 43
E.
bart@boersenlem.nl