Quality Reclame B.V. verhuist naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Quality Reclame B.V. verhuist naar de Aadijk in Almelo

VERHUURD | Quality Reclame B.V. heeft het huurcontract getekend voor de representatieve bedrijfsruimte aan de Aadijk 35 in Almelo.

Midden volgend jaar betrekt Quality Reclame de bedrijfsruimte, met een totale oppervlakte van circa 1.010 m2, aan de Aadijk 35 in Almelo. Het pand ligt op bedrijventerrein ‘Turfkade’ en beschikt over een bedrijfsruimte met showroom, werkplaats, kantoorruimte en magazijn.

Quality Reclame B.V. is een partner in diverse reclame-uitingen in- en outdoor. Van led-schermen, belettering, bewegwijzering, graveren tot metal print.

Door een groeiende vraag, was het bedrijf op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte. Die hebben zij gevonden aan de Aadijk 35.

Wij wensen Quality Reclame B.V. een succesvolle toekomst op hun nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie of advies
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte of wil je een bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met onze vastgoedspecialist Barry Seelen: 06-86 82 97 87 of stuur een bericht naar barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.