Boers & Lem bemiddelt in aankoop… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem bemiddelt in aankoop bedrijfshal van 4.800 m² in Enschede

AANKOOP | Boers & Lem heeft bemiddeld in de aankoop van een grootschalig distributiecentrum dichtbij het centrum van Enschede. Het voormalige bedrijfsobject van Keter Tuinmeubelen is gekocht door Elektramat en heeft een totale oppervlakte van circa 4.800 m².

Het bedrijfscomplex aan de Spoordijkstraat 62 in Enschede beschikt over een laadkuil en is voorzien van vier loading docks. Daarbij is het buitenterrein van circa 850 m² volledig bestraat, geschikt voor de stalling van voertuigen en/of buitenopslag.

Het bedrijfsobject is zeer goed bereikbaar voor auto’s en vrachtwagens en is ideaal gelegen op het bedrijventerrein Rigtersbleek/Tubantia. Dichtbij de invalsweg Westerval aan de rand van het stadscentrum van Enschede, die direct in verbinding staat met de Rijksweg A35 en A1.

Elektronische groothandel
Elektramat is een elektronische groothandel met een assortiment dat bestaat uit meer dan 400.000 artikelen. Het afhaalpunt en het magazijn van het bedrijf zijn sinds 2020 gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan Het Poolman in Enschede.

Uitbreiding
Sinds de start van het bedrijf in 2006 groeit het bedrijf snel. Zo snel, dat het huidige pand aan Het Poolman recent is uitgebreid. Om verdere groei te kunnen realiseren heeft eigenaar Ruud Pierik het bedrijfscomplex aan de Spoordijkstraat gekocht vanwaar de artikelen makkelijk gedistribueerd kunnen worden.

Wij feliciteren Ruud Pierik met de aankoop van het nieuwe bedrijfscomplex en bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de koper mogen begeleiden. De verkoper is in deze transactie geadviseerd door Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een bedrijfshal of logistieke bedrijfsruimte in Enschede of omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes via 06-537 303 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.