Alle 31 units van… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Alle 31 units van bedrijfsverzamelgebouwen 'Twente I & II' verkocht!

VERKOCHT| In een veelbelovende ontwikkeling voor Almelo zijn alle bedrijfsunits van de langverwachte 'Twente I & II' bedrijfsverzamelgebouwen met succes verkocht.

Het buitenterrein, door ons verkocht aan De Marne Vastgoed, heeft geleid tot de ontwikkeling van twee nieuwe bedrijfsverzamelgebouwen en uiteindelijk succesvolle verkoop van alle 31 units. Deze units variëren in grootte van 50 m² tot 100 m², waardoor een divers scala aan bedrijven en particulieren de mogelijkheid krijgt om zich te vestigen in deze moderne bedrijfsruimtes.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of

De Marne Vastgoed

De Marne Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar gespecialiseerd in kleinschalige bedrijfsunits. Kenmerkend voor de bedrijfsunits zijn de hoge kwaliteitsnormen, de herkenbaarheid en de waardevastheid.

Bedrijvenpark Twente

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein ‘Bedrijvenpark Twente’ , door her invulling van dit terrein ontstaan er voor ondernemers kansen.

De bouw van het bedrijfsverzamelgebouw start begin april en zal naar verwachting rond november 2024, klaar zijn.

Wij bedanken De Marne Vastgoed voor de fijne samenwerking en wensen alle kopers veel succes op deze locatie!

Opzoek naar een bedrijfsunit?

Binnenkort zullen er enkele units bij ons in de verhuur komen. Wilt u nu alvast meer informatie? Neem gerust contact op met ons!

Boers & Lem adviseerde de verkoper in deze transactie.


Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te kopen of verkopen in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Koen van de Riet voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-27442255
E.
koen@boersenlem.nl