Alle 14 nieuwbouwunits Wendelgoor 7… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Alle 14 nieuwbouwunits Wendelgoor 7 in Almelo verkocht!

Op het aan de N36 gelegen bedrijventerrein Wendelgoor zijn recent 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Onlangs is de laatste bedrijfsruimte, in opdracht van Voskamp Vastgoed, door ons verkocht.

beleggen Almelo

Op het bedrijventerrein ‘Het Wendelgoor’, centraal gelegen tussen Almelo, Wierden en Vriezenveen, maken de bedrijfsunits deel uit van een schitterend bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsruimtes hebben elk een oppervlakte variërend van circa 40 m² tot circa 90 m² met eigen parkeerplaatsen.

Bijzonder aan dit nieuwbouwproject is dat de units in een kort tijdsbestek van 8 maanden door ons zijn verkocht. 

De bereikbaarheid van het bedrijfsverzamelgebouw is goed. Het ligt pal aan de N36. Deze sluit direct aan op de A35 en zorgt voor een snelle uitvalbasis naar alle delen van het land. 

Wij wensen de eigenaren en ondernemers van de nieuwe bedrijfsunits veel succes!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transacties in opdracht van Voskamp Vastgoed mogen begeleiden.

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met Barry Seelen: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.