Extra bedrijfsruimte voor Autolease… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Extra bedrijfsruimte voor Autolease Twente in Hengelo

VERHUURD | De bedrijfsruimte van 1.200 m² aan de Vosboerweg 7 in Hengelo is per 1 februari j.l. verhuurd aan het naastgelegen Autolease Twente.

Bedrijfsruimte te huur Hengelo

Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 1.200 m² en bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 960 m² en kantoorruimte van circa 240 m². Voor het pand bevindt zich een ruim en omheind buitenterrein van circa 1.000 m². Perfect voor het wagenpark.

Het bedrijfspand is gelegen op een mooie zichtlocatie op bedrijventerrein Westermaat, dichtbij de op- en afritten van de A1.

Autoverhuurbedrijf in Twente
Autolease Twente
is al meer dan 20 jaar actief in Hengelo, Enschede, Almelo en omgeving met de verhuur en lease van personenauto’s, personenbussen en bestelbussen aan zowel de zakelijke en particuliere markt.

Uitbreiding bedrijfsruimte
Het autoleasebedrijf is gevestigd in Hengelo op het naastgelegen terrein. Door flinke groei heeft het bedrijf extra bedrijfsruimte in Hengelo nodig, die zij één deur verderop vonden.

Wij wensen Autolease Twente veel succes met de extra bedrijfsruimte in Hengelo!

Boers & Lem bedrijfsmakelaars in Enschede adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies en informatie
Ook succesvol een bedrijfsobject in Enschede verkopen of verhuren? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies:
T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl