Autotechnics huurt 2.800 vierkante… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Autotechnics huurt 2.800 vierkante meter bedrijfsruimte in Vroomshoop

VERHUURD | Autotechnics B.V. is per 1 oktober 2021 de nieuwe huurder van het moderne bedrijfspand aan de Havenstraat 9A in Vroomshoop. Het bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 2.800 m2.

Het bedrijfspand heeft een energielabel A+ en bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 2.400 m2 en circa 400 m2 moderne kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gelegen op het gemengde bedrijventerrein ‘De Linderflier’ aan de zuidkant van Vroomshoop. De N341 en de N36 zijn op enkele autominuten bereikbaar.

Eind jaren 90 is het bedrijventerrein gerevitaliseerd waarbij onder meer een nieuwe Puntbrug en een ontsluitingsweg richting de N36 gerealiseerd zijn.

Hoogwaardige producten
Autotechnics
is opgericht in 1988 en is een bewezen betrouwbare partner in de auto-industrie. Het bedrijf ontwikkelt voortdurend nieuwe toepassingen en innovaties van ophangsystemen. De hoogwaardige producten van Autotechnics worden over de hele wereld gebruikt, zijn betrouwbaar en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij wensen Autotechnics een succesvolle toekomst aan de Havenstraat 9A!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie & advies
Opzoek naar een bedrijfspand of geschikt beleggingspand in Twente? Neem dan contact op met Bart Wientjes via 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.