Interview RTV Oost met Barry Seelen… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Interview RTV Oost met Barry Seelen over bedrijventerreinen Almelo

Vastgoedspecialist Barry Seelen van ons Boers & Lem kantoor in Almelo is door RTV Oost gevraagd om zijn visie te delen over commercieel vastgoed in Almelo.

Barry Seelen op bedrijventerrein voor te koop bord met Boers en Lem logo

"Economisch doet Almelo het goed: de meeste bedrijventerreinen lopen vol. Ten zuiden van Almelo is het XL Businesspark zo goed als vol. Zo'n vier jaar eerder dan verwacht. Bedrijven die flink willen groeien, maar ook bedrijven die op andere plekken in Almelo uit hun jasje groeiden, verhuizen naar het XL Businesspark. De locatie is interessant om te vestigen door de gunstige ligging t.o.v. de A35 en het ligt naast het Twentekanaal: Een goede bereikbaarheid voor de medewerkers én voor goederen."

Maar ook aan de noordkant van Almelo zit bedrijvenpark Twente vol. Daar zijn ze druk bezig om meer kavels rondom Almelo beschikbaar te krijgen. Barry zegt: "Het zijn nog net geen zoete broodjes hoe snel het gaat, maar er is vraag naar meer."

Barry ziet de toekomst van Almelo positief tegemoet: "Er komen veel technische bedrijven naar Almelo en daardoor is de vraag naar technisch personeel groot. Het zou mooi zijn als die mensen ook in Almelo gaan wonen. 

Bekijk hier de video van het hele interview met Barry over de toekomst van Almelo. 

Informatie en advies
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo en omstreken of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen van ons kantoor in Almelo: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Bron: RTV Oost

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.