Bedrijfspand met showroom aan… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfscomplex in Almelo verhuurd aan Tuinmeubelshop en Topland Caravans

VERHUURD | Nadat wij deze bedrijfsruimte op toplocatie in het najaar van 2020 hebben verkocht, mochten wij voor de nieuwe eigenaar de verhuur oppakken. Binnen 3 maanden hebben wij 2 nieuwe huurders voor het hele bedrijfscomplex gevonden!

Bedrijfscomplex met glazen showroom verdeeld over twee bouwlagen en bedrijfs- en verhard buitenterrein rondom

De nieuwe huurders van het bedrijfscomplex zijn Tuinmeubelshop en Topland Caravans.

Opening nieuwe megastore
Tuinmeubelshop
heeft per 1 februari een nieuwe vestiging in Almelo geopend. Het bedrijf neemt intrek op nummer 6-6a in de representatieve showroom aan de voorzijde van het complex. De showroom is verdeeld over twee bouwlagen en heeft een totale oppervlakte van circa 1.770 m2

Voorheen was Topland Caravans hier gevestigd. Tuinmeubelshop is opgericht in 1956 en heeft het hoofdkantoor in Veenendaal. Met de nieuwe vestiging in Almelo heeft het familiebedrijf nu 12 megastores in Nederland.

Verhuizen naar buurpand
Topland Caravans
 schuift een plekje op aan de Hospitaalweg en is per 1 februari verhuisd naar het bedrijfscomplex op nummer 4. Het bedrijf dat nieuwe en gebruikte caravans verkoopt, gebruikt de bedrijfs- en winkelruimte van circa 895 m2 aan de achterzijde van het bedrijfscomplex.

Wij feliciteren de bedrijven met hun nieuwe bedrijfsruimte!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft namens de verhuurder deze transactie mogen begeleiden.

Informatie en advies
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo en omstreken of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! 

Bekijk hier ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.