Bedrijfscomplex Lelyweg 2 Almelo… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfscomplex Lelyweg 2 Almelo binnen afzienbare tijd verhuurd

VERHUURD | Het begin dit jaar verkochte bedrijfscomplex aan de Lelyweg 2 in Almelo binnen afzienbare tijd in zijn geheel verhuurd en in gebruik genomen door 3 partijen. De huurders zijn: Benchmark Electronics, Sami Auto’s en Ganzeboom Transmissies.

Het bedrijfscomplex, dat is gelegen op bedrijventerrein Dollegoor, heeft een totale oppervlakte van circa 3.835 m², beschikt over meerdere laaddocks en is gelegen op een ruim grondstuk van circa 5.200 m².

Benchmark Electronics huurt in het bedrijfscomplex circa 1000 m² inclusief drie laaddocks. Andere nieuwe huurder in het complex is Sami Auto’s. Dit bedrijf huurt ca. 800 m². Het overige deel van het bedrijfscomplex is in gebruik genomen door Ganzeboom Transmissies.

Onderdeel beursgenoteerde organisatie
Benchmark in Almelo is onderdeel van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s).

Bij Benchmark ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit hele proces wordt in Almelo uitgevoerd. Op het moment heeft Benchmark Inc. 23 vestigingen. In Almelo werken 500 medewerkers.

Pick-up specialist
Het familiebedrijf Sami Auto’s is een zeer erkende en goed bekend staande RAM dealer. Het bedrijf is een specialist in pick-ups in Nederland en is opgericht in 1998.
Dagelijks is het bedrijf bezig met de in- en verkoop en het onderhouden van Amerikaanse voertuigen en pick-ups.

Uitbreiding bedrijfsruimte
Ganzeboom Transmissies is opgericht in 1968 door Ben Ganzeboom. Dit familiebedrijf levert vakkundige versnellingsbak revisies van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken. Vanwege ruimtegebrek op de bestaande locatie, heeft Ganzeboom Transmissies extra bedrijfsruimte aan de Lelyweg erbij betrokken. In Almelo werken 35 mensen.

Wij wensen de bedrijven veel succes in het bedrijfscomplex aan de Lelyweg!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo begeleidde deze transactie namens de verhuurder.

Advies & informatie
Wil je ook een bedrijfsruimte succesvol verhuren in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T. 06-868 297 87
E. barry@boersenlem.nl