Bedrijfshal op Indiëterrein in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfshal op Indiëterrein in Almelo verhuurd

VERHUURD | Sinds december 2020 is ALMEC Supplies de nieuwe huurder van de moderne bedrijfsruimte - met een oppervlakte van circa 975 m² - aan de Laan van Indië in Almelo.

Nieuwe bedrijfshal - opslagruimte met zwarte beplating boven en rode stenen aan Laan van Indie Almelo

De recent gerealiseerde en goed geïsoleerde bedrijfs-/opslagruimte op het Indiëterrein in Almelo is verhuurd. Het object beschikt over een ruim verhard buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om te laden en te lossen. 

Het bedrijfspand ligt op het zogenaamde Indiëterrein dichtbij het centrum van Almelo. In de moderne, nieuw ontwikkelde wijk ligt, aan de rand, een compact en strategisch bedrijventerrein.

Twents familiebedrijf
ALMEC Supplies, opgericht in 1980, is een importeur/groothandel voor retailers, etailers en grote schoonmaak instanties. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaalconcepten voor stofzuigeraccessoires, stofzuigerzakken, inktcartridges & multimedia accessoires. Door corona is de vraag naar hun producten sterk gestegen, waardoor zij opzoek waren naar een extra opslagruimte om aan de vraag te voldoen. 

Daarop zochten zij contact met bedrijfsmakelaar Barry Seelen van het Boers & Lem kantoor in Almelo. Hij bracht de wensen en mogelijkheden van het Twentse familiebedrijf in kaart en al snel was de moderne bedrijfsruimte op het Indiëterrein gevonden. 

Wij wensen ALMEC Supplies een succesvolle toekomst met hun nieuwe bedrijfsruimte!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie namens de huurder begeleid.

Informatie en advies
Op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo en omstreken of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen van ons kantoor in Almelo: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.