Bedrijfskavels op terrein… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfskavels op terrein Technology Base in Enschede

De voormalige militaire vliegbasis Twenthe is sinds 2015 in ontwikkeling tot een hightech bedrijvencampus van ca. 230 ha met de naam Technology Base. Het is een karakteristiek, historisch bedrijvenpark in het groen dat zich onderscheidt van reguliere bedrijventerreinen door de unieke infrastructuur en de 3 km lange start- en landingsbaan van luchthaven Twente Airport.

Selectie
In het voorjaar van 2021 schreef Technology Base een selectie uit waaraan een aantal bedrijfsmakelaars werden gevraagd hun aanbieding te doen. Boers & Lem werd samen met Snelder Zijlstra geselecteerd, waardoor wij deze bedrijfskavels op het unieke terrein in Enschede mogen aanbieden voor de verkoop.

Bepaalde doelgroep
De bedrijvencampus Technology Base richt zich op een bepaalde doelgroep ondernemingen.

Op basis van het vigerende bestemmingsplan zijn de bedrijfskavels exclusief voor bedrijven met een profiel in technologische innovatieve bedrijvigheid met een stevig R&D profiel in het segment High Tech Systemen en Materialen (HTSM)/Advanced Materials and Manufacturing (AMM), luchthavengebonden bedrijvigheid, unmanned systems en safety & security.

Unieke locatie
Technology Base is gelegen op een zeer unieke locatie in Oost-Nederland waar innovatie, testen en experimenteren centraal staan. De locatie biedt ondernemers de mogelijkheid om producten of systemen te ontwikkelen, te onderzoeken en te testen in een afgeschermde en duurzame omgeving.

Bereikbaarheid
Binnen een paar autominuten ben je vanaf Technology Base op de A1, vanwaar Amsterdam en Rotterdam, maar ook Berlijn en Hamburg goed te bereiken zijn. Vanaf het centraal station in Enschede is Technology Base snel te bereiken. Op Technology Base is ook Twente Airport aanwezig dat ook zakelijk vluchten faciliteert.

Bedrijfskavels
De bedrijfskavels op maat zijn beschikbaar vanaf 600 m2 tot 10 ha. Shelters en hangars vanaf ca. 700 m2 bvo zijn beschikbaar voor de verhuur. Bekijk hier meer details en de brochure.

Bart Wientjes van Boers & Lem Enschede bieden namens de organisatie Technology Base de bedrijfskavels aan voor de verkoop.

Advies & informatie
Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies:
Bart: 06-537 303 43 | bart@boersenlem.nl