Nieuw bedrijfspand H. ter… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfsobject Havengebied Enschede verkocht aan Gruba Autobanden

VERKOCHT | In het Havengebied van Enschede is de bedrijfsruimte aan de Hendrik ter Kuilestraat 199 verkocht aan Gruba Autobanden BV. Het bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 1.410 m².

Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 1.082 m², een kantoorruimte van circa 166 m² en een magazijn op de eerste verdieping van circa 162 m². Het is gelegen op een ruim perceel van 6.460 m².

Havengebied Enschede
Het bedrijfspand aan de drukke H. ter Kuilestraat bevindt zich in het Havengebied. Dit gebied is het grootste bedrijventerrein van Enschede en kenmerkt zich door een divers aanbod van bedrijven. 

Er is fors geïnvesteerd in het Enschedese Havengebied; wegen en groenstructuren zijn aangepakt en de vaarweg is uitgebaggerd en verbreed.

Auto- en bandenservice
Gruba Autobanden B.V.
is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in inzameling, bewerking en verwerking van oude autobanden. Als gecertificeerd inzamelaar zorgt het bedrijf voor een milieuvriendelijke afvoer en is daarmee uitgegroeid tot één van de grootste autobanden inzamelaars in Nederland. Daarnaast is Gruba Autobanden een auto- en bandenservice in Enschede.

Uitbreiding
Door groei zocht het bedrijf naar extra bedrijfsruimte. Die hebben zij gevonden op steenworp afstand van de huidige locatie.

Wij feliciteren Gruba Autobanden met de extra bedrijfsruimte!

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Enschede heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Advies en informatie
Ook succesvol een bedrijfsobject in Enschede verkopen of verhuren? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies:
T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl