Markant bedrijfsobject Sesamstraat… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Markant bedrijfsobject Sesamstraat 1 Havengebied Enschede verkocht

DONE DEAL | Het unieke bedrijfsobject in het Havengebied in Enschede is verkocht. Het bedrijfscomplex van Sesam B.V. ligt direct aan het kanaal, heeft een totale oppervlakte van circa 3.565 m2 en is gelegen op een perceel van circa 21.740 m2.

Het bedrijfscomplex is verkocht aan Haverkamp en bestaat o.a. uit: een bedrijfsruimte met kantoren, opslagruimte/buitenterreinen, twee geschakelde silogebouwen en een loskade van 400 meter lang. Door de herkenbare contouren in de haven van Enschede is het complex bij velen in Twente bekend.

Het havenbedrijf Sesam B.V. is in 1936 opgericht en verkoopt onder meer zand en grind aan de beton- en asfaltindustrie, de wegenbouw, groothandels en hoveniers.

De naam Sesam is een afkorting van Scheepvaart-, Expeditie-, Sleepvaart- en Agentuurmaatschappij.

Straatnaam
De Sesamstraat op het industrieterrein aan de haven in Enschede is niet vernoemd naar het populaire kinderprogramma of de welbekende zaadjes, maar naar het op- en overslag bedrijf van de verkoper Sesam BV.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking en feliciteren hen met deze mooie deal!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars heeft in collegiale samenwerking met Bernard Linthorst van Parc Makelaars, deze transactie namens de verkoper Sesam BV/NvNiba begeleid.


Informatie & advies
Ben je op zoek naar een bedrijfscomplex of bedrijfsruimte in Twente? Neem dan contact op met Barry Seelen via 06-86 82 97 87 of stuur een bericht naar barry@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verkopen?
Ben je van plan om een bedrijfspand te verkopen en zoek je een energieke bedrijfsmakelaar in Twente? Wij helpen je graag! Relaties uit ons netwerk zijn opzoek naar bedrijfspanden/beleggingspanden

Neem voor meer informatie contact met ons op via:
Vestiging Enschede: 053-433 55 77 
Vestiging Almelo: 0546-74 00 00

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.