DN Solar huurt bedrijfspand op… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

DN Solar huurt bedrijfspand op Marssteden in Enschede

VERHUURD | DN Solar B.V. is per 1 maart 2022 de nieuwe huurder van het bedrijfspand aan de Chroomsteden 25 in Enschede. Het volledig gerenoveerde bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 1.150 .

Lang heeft het bedrijfspand uit 2001 niet te huur gestaan, in twee weken was het verhuurd. Het pand is volledig gerestyled en beschikt over een bedrijfsruimte met kantoren. Het pand is zeer energiezuinig door o.a. 88 zonnepanelen op het dak. Die passen perfect bij de activiteiten en het imago van de nieuwe huurder.

Het bedrijfsobject is uitstekend gelegen op bedrijventerrein De Marssteden en dichtbij de op- en afrit van de A35.

Groeiende vraag duurzame energie
De vraag naar duurzame energie groeit nog steeds en dat merkt DN Solar B.V. ook. Door een groeiende vraag waren ze uit hun jasje aan Het Lentfert gegroeid en moest het bedrijf op zoek naar een grotere bedrijfsruimte in Enschede, vanwaar zij hun activiteiten de komende jaren verder kunnen uitbreiden.

Specialist zonne-energie
DN Solar is een specialist op het gebied van zonne-energie. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het bedrijf regelt voor de klant daarom alles ten aanzien van de aanschaf van zonnepanelen.

Eigenaar Maurice Drosten van DN Solar zegt: “Wij adviseren onze klanten welke zonnepanelen de beste keuze zijn of welke omvormer er benodigd is. We zorgen voor professionele montage door onze eigen gediplomeerde monteurs. En daarnaast begeleiden en adviseren wij onze klanten op het gebied van subsidies en btw-compensaties.”

DN Solar levert alle producten en materialen met de juiste garanties. Bovendien zijn ze gecertificeerd en voorzien van de juiste keurmerken.

Wij wensen DN Solar veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede mocht namens de verhuurder (een particuliere belegger) deze transactie begeleiden.

Bedrijfspand verhuren
Wil je ook een bedrijfspand met succes verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies:

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl.