NX Filtration nieuwe huurder… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

NX Filtration nieuwe huurder bedrijfspand Josink Esweg 44 Enschede

VERHUURD | NX Filtration huurt sinds 1 november j.l. het prachtige bedrijfspand aan de Josink Esweg 44 in Enschede. Het bedrijf dat oplossingen biedt voor het filteren van water en dranken, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 2.000 m².

Het moderne pand uit 2009 is zeer energiezuinig gebouwd en verwarmt de ruimtes door een warmtepomp en vloerverwarming. Het bevindt zich op het nieuwe bedrijventerrein ‘Josink Es’ op een zeer goede locatie, dichtbij de A35 en het centrum van Enschede.

NX Filtration biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve nanomembraantechnologie en duurzame productiemethoden.

De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om in één stap kleur, microverontreinigingen, medicijnresten, microplastics, nanodeeltjes, bacteriën en virussen te verwijderen uit water. Dit heeft geresulteerd in nieuwe, eenvoudige en duurzame processen voor waterbehandeling, de productie van drinkwater en het hergebruik van afvalwater.

Per 1 november heeft NX Filtration de nieuwe locatie in gebruik genomen. Door de sterke groei van de vraag naar hun producten was een ruimer bedrijfspand nodig. Het oude bedrijfspand van NX Filtration, aan de Institutenweg in Enschede, blijft ook in bedrijf voor een deel van de productieactiviteiten. 

Wij wensen NX Filtration veel succes op hun nieuwe locatie!

Boers & Lem heeft deze transactie begeleid namens de verhuurder.

Informatie en advies Boers & Lem bedrijfsmakelaars Enschede
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfspand of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Bart Wientjes: 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.