Bedrijfspand van ca. 4.500 m² te… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfspand van ca. 4.500 m² te Oldenzaal verkocht

VERKOCHT | Het multifunctionele bedrijfspand aan de Kelvinstraat 13 is gekocht door Speelplezier-online B.V. Met de koop van dit pand gaat het bedrijf een mooie groei tegemoet.

Het riante perceel aan de Kelvinstraat beschikt over een ruime bedrijfsruimte en is voorzien van twee loading docks, entresolvloeren en ondersteunende kantoorruimte. Het heeft een totale oppervlakte van ca 4.500 m² en beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het pand aan de Kelvinstraat heeft een goede locatie op bedrijventerrein De Eekte-Hazewinkel nabij de Rijksweg A1 (afslag Oldenzaal-Zuid).

Speelplezier-online B.V.

Speelplezier-online behoort tot een van de grotere online sport en spel winkels van Nederland. Het is een online bestelsite en beschikt over ruim aanbod aan tafeltennistafels, basketbalpalen, pooltafels, voetbaltafels, airhockeytafels en nog veel meer. Speelplezier-online is onder ander bekend van de specialiste websites www.voetbaltafel.nl en www.tafeltennistafel.nl

Het bedrijf is aanzienlijk gegroeid in de afgelopen jaren. De groeiende vraag naar de diensten, heeft er toe geleid dat zij opzoek waren naar een groter bedrijfspand. Het pand aan de Kelvinstraat 13 is het geschikte pand om deze groei te faciliteren.

Wij wensen het team Speelplezier-Online veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Boers & Lem trad bij de totstandkoming van deze transactie op namens de verkoper

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te kopen of te verkopen in Oldenzaal en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

E: bart@boersenlem.nl
T: 06-53 73 03 43