Bedrijfspand met kantoor aan Van… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfspand in Nijverdal verhuurd aan Euro Sox Plus

VERHUURD | Het duurt nog even, maar per 1 oktober 2021 huurt Euro Sox Plus B.V. de moderne bedrijfsruimte met kantoorruimte aan de Van den Bergsweg 37 in Nijverdal.

Bedrijfsruimte met kantoor met parkeerplaats ervoor aan de Van den Bergsweg 37 in Nijverdal verhuurd

Het bedrijfscomplex met kantoor- en opslagruimte heeft een totale oppervlakte van circa 1.065 m² en ligt aan de drukke Van den Bergsweg op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal. Dit is het grootste bedrijvenpark in de gemeente Hellendoorn.

Verhuizing herfst 2021
Dit najaar verhuist het hoofdkantoor en distributiecentrum van Euro Sox Plus B.V. vanuit Holten naar het nieuwe bedrijfspand in Nijverdal.

Door groei was de onderneming op zoek naar een nieuwe, grotere bedrijfsruimte. Door o.a. de gunstige ligging en de bereikbaarheid van Nijverdal viel de keuze op dit bedrijfspand.

Het bedrijf, met Pakistaanse roots heeft meer dan 80 jaar ervaring in de productie, marketing en verkoop van sokken wereldwijd. Euro Sox Plus is beken door o.a. de Alzheimer sokken en Scholl sokken.

Wij wensen Euro Sox Plus een goede verhuizing en succesvolle toekomst in hun nieuwe bedrijfspand!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie namens verhuurder mogen begeleiden.

Informatie en advies
Op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo en omstreken of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! 

Bekijk hier ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.