Bedrijfsruimte in Almelo in een mum… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfsruimte in Almelo in een mum van tijd verhuurd

VERHUURD | Schmits Chemical Solutions heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de functionele bedrijfsruimte op Bedrijvenpark Twente in Almelo.

Op bedrijventerrein Bedrijvenpark Twente is de bedrijfs-/opslagruimte aan Bedrijvenpark Twente 114C binnen twee weken verhuurd! De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.000 m² en een vrije hoogte van circa 6 m¹. De ruimte heeft een goede ligging, dichtbij de N36 en de op- en afritten van de A35.

Oplossingen voor de textielindustrie
Het bedrijf Schmits Chemical Solutions is opgericht in 1974 en helpt op het gebied van coatings voor de textielindustrie tot aan oplossingen voor de professionele reiniging. 

Daarnaast werkt het bedrijf samen met klanten die hun productie willen outsourcen. Schmits ontwikkelt en produceert alle producten in Almelo en distribueert ze wereldwijd. Het team bestaat uit 40 medewerkers.

Extra opslagruimte
Door ruimtegebrek was het bedrijf op zoek naar extra opslagruimte. Toen deze bedrijfsruimte 500 meter verderop vrijkwam, was de keuze snel gemaakt.

Wij wensen Schmits Chemical Solutions veel succes met de extra bedrijfsruimte!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Ook een bedrijfsruimte in Almelo en omstreken succesvol verhuren? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T. 06-868 297 87
E. barry@boersenlem.nl