Bedrijfsruimte met showroom aan… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfsruimte met showroom aan Slot 6 Almelo verkocht

VERKOCHT | De bedrijfsruimte met showroom van circa 745 m2 aan Slot 6 in Almelo is verkocht. Medio 2022 verhuist MTF Automobielen naar het voormalige bedrijfspand van tegel- & sanitair handel Toon Langeveld.

Het representatieve bedrijfspand is gelegen aan een drukke weg in de wijk Kluppelshuizen in Noord-Oost Almelo. De N36 is dichtbij en de snelweg A35 en het centrum van Almelo zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken.

Autobedrijf
MTF automobielen is een professioneel autobedrijf in Almelo. Het bedrijf handelt in jong gebruikte auto’s. In 2021 zijn ze flink gegroeid. Eigenaren Krikor en Stephan Mutafian hebben al vele klanten blij kunnen maken met een auto. 

Door de flinke groei van MTF automobielen is de locatie aan de Planthofsweg 49 niet meer geschikt om alle auto’s kwijt te kunnen. Binnenkort zullen Krikor en Stephan hun ambitie verder waarmaken op hun nieuwe locatie: Slot 6 in Almelo.

Wij wensen het MTF Automobielen een succesvolle toekomst aan Slot 6!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo mocht namens de verkoper deze transactie begeleiden.

Advies en informatie
Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Almelo en omstreken? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met adviseur Barry Seelen voor een vrijblijvend advies. Tel: 06-86 86 51 25 of barry@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verkopen?
Zoek je een energieke en bedrijfsmakelaar om een bedrijfspand te verkopen, wij helpen je graag! Relaties uit ons uitgebreide netwerk zijn op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed. 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.