Bedrijfsruimte op het bedrijvenpark… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfsruimte op het bedrijvenpark Bornsestraat binnen afzienbare tijd verhuurd

VERHUURD | Herikon heeft een huurovereenkomst getekend voor de functionele bedrijfsruimte aan de Edisonstraat 6 in Almelo.

Op het bedrijvenpark Bornsestraat is de bedrijfsruimte aan de Edisonstraat 6 binnen één week verhuurd! De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.435 m². De ruimte heeft een goede ligging, dichtbij de N349 en de N743 en de A35 is binnen enkele minuten bereikbaar. 

Herikon

Het bedrijf Herikon werd in 1979 opgericht in Almelo en is een grote Europese speler op het gebied van elastomeren en technische kunststoffen. Herikon bedient klanten in de machinebouw, agrarische sector, offshore- en energiesector, betonindustrie en foodindustrie.

Vanwege uitbreiding bij Herikon groeiden zij uit het jasje en om die reden zocht het bedrijf een nieuwe, gunstig gelegen, bedrijfsruimte in Almelo. Deze werd gevonden aan de Edisonstraat.

Wij wensen Herikon heel veel succes op hun nieuwe locatie in Almelo!


Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Ook een bedrijfsruimte in Oost-Nederland succes huren of verhuren? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86829787
E.
barry@boersenlem.nl