16 bedrijfsunits in Vroomshoop… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

16 bedrijfsunits in Vroomshoop verkocht

VERKOCHT | De 16 bedrijfsunits in het bedrijfsverzamelgebouw 'Aziëlaan' op bedrijfsterrein 'Vroomshoop-Oost' zijn opgeleverd. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 814 m².

De 16 bedrijfsunits variëren in oppervlakte van circa 48 m² tot 100 m². Enkele units beschikken over een eigen parkeerplaats met groenstrook.

Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een hoog afwerkingsniveau en is een gesloten vorm gebouwd. De bedrijfsunits liggen ruggelings aan elkaar. Alle bedrijfsunits hebben een eigen entree met een roldeur. Het bedrijfsverzamelgebouw is ontworpen door pr8 architecten.

Multi inzetbaar
De nieuwe eigenaren kunnen de multidisciplinair inzetbare units voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals: een uitbreiding naast bestaande huisvesting, stalling van een (hoge) camper/caravan, een opslagruimte of beleggingsobject.

Wij wensen de kopers veel plezier en bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Boers & Lem Almelo heeft de verkoop van de bedrijfsunits namens de verkoper, De Marne Vastgoed, mogen begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar bedrijfsruimte in Almelo? Bekijk ons aanbod of neem contact op met Koen van de Riet voor een vrijblijvend advies. Tel: 06- 274 422 55 of koen@boersenlem.nl.