Bedrijfsunits Josink Esweg in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfsunits Josink Esweg in Enschede verkocht!

VERKOCHT | Op bedrijventerrein Josink Es in Enschede wordt binnenkort een nieuw complex van twee gebouwen met bedrijfsunits van circa 56 m² tot 244 m² gebouwd. Daarvan zijn in korte tijd al 19 van de 21 units verkocht!

Direct na de bouwvak start de bouw van de 21 bedrijfsunits op bedrijventerrein Josink Es in Enschede. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door kwaliteit, duurzaamheid én een perfecte ligging dichtbij de A35, N18 en het centrum van Enschede. Ook de snelweg 31 in Duitsland is snel te bereiken. 

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 21 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen. 

Het complex is onder architectuur ontwikkeld in nauwe samenwerking met opdrachtgever D&D Vastgoed. De gevels worden fraai afgewerkt met duurzame materialen, waardoor het pand een prachtige en moderne uitstraling krijgt.

De eigenaren van de multidisciplinair inzetbare units kunnen deze voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals: kantoor i.c.m. bedrijfsruimte, magazijn, uitvalsbasis voor een webshop, een cateringbedrijf of een (startende) productielocatie.

Boers & Lem Enschede heeft, in collegiale samenwerking met Snelder Zijlstra, de verkoop van de bedrijfsunits begeleid.

Nog maar 2 units beschikbaar
Bijna alle units zijn al verkocht, maar voor de snelle beslisser zijn er nog twee units beschikbaar; een unit van 244 m2 (A-0.01) en een unit van 220 m2 (B-0.10).

Heb je interesse in één van de schitterende units op het goed beveiligde bedrijvenpark Josink Es in Enschede? Neem dan vandaag nog contact op met onze vastgoedspecialisten voor meer informatie en/of advies, of vraag de brochure aan op onze website.

Contact
Tel. 053-433 55 77
Mail info@boersenlem.nl

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.