Beimer Meat opent een vestiging in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Beimer Meat opent een vestiging in Almelo

VERHUURD | Per 1 januari 2024 huurt Beimer Meat het pand aan de Ootmarsumsestraat 280. Het pand, grenzend aan het Eskerplein, zal na een interne verbouwing op 2 februari haar deuren openen voor vleesliefhebbers.

Beimer Meat is al ruim 65 jaar een begrip in Enschede en omstreken en is actief als vleesproducent. Het bedrijf levert vooral vlees aan de groothandel en retail, maar opende in de coronaperiode, toen veel restaurants hun deuren moesten sluiten, ook eigen winkels

Mooie groei voor Beimer Meat

De winkel aan de Ootmarsumsestraat is de vijfde vestiging voor Beimer Meat. Zij hebben al winkels in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Arnhem. In het artikel van In De Buurt Almelo vertelt commercieel directeur Niels Rikkerink het volgende: “ Almelo wordt de vijfde vestiging. Onze directeur Joost wil toe naar zo’n twintig filialen, dus we gaan de komende tijd flink wat openen. Eerst vooral in Overijssel, daarna ook daarbuiten.”

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie. Uniek Makelaars trad op als adviseur voor Beimer Meat.

Wij wensen Beimer Meat succes op deze prachtige locatie in Almelo! En bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Masha van der Velde voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86875858
E. masha@boersenlem.nl