Bizerba en INTR. betrekken nieuw… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bizerba en INTR. betrekken nieuw bedrijfspand in Hengelo

VERHUURD | Bizerba en INTR. zijn recent verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand aan de Lemerij 10 en 20 op bedrijventerrein De Veldkamp in Hengelo. Beide bedrijven hebben een langjarige huurovereenkomst getekend.

Het onder architectuur ontworpen, hoogwaardige gebouw ligt op een mooie zichtlocatie en is onlangs opgeleverd. De inrichting en afwerking is door Kato Projecten gedaan. Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 2.000 m² en is gelegen op een perceel van circa 3.327 m².

Huurders
Beide huurders betrokken in april hun nieuwe huisvesting aan de Lemerij in Hengelo. 

Bizerba huurt circa 630 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, circa 682 m² bedrijfsruimte en circa 152 m² entresol. Bovendien huurt het bedrijf 40 parkeerplaatsen op het omliggende terrein.

Het gehuurde van INTR. betreft circa 200 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, circa 435 m² bedrijfsruimte en 13 parkeerplaatsen. 

Het bedrijfspand voldoet aan alle huidige duurzaamheidseisen. Daarnaast is het zeer gunstig gelegen, dichtbij de op- en afritten van de A1 en A35.

Verhuizing naar Hengelo
De Duitse multinational Bizerba is sinds 1886 een toonaangevende leverancier van weegschalen, snijmachines, vulsystemen, etiketten en software voor de retail, industrie en logistiek. De familie Kraut leidt het bedrijf al vijf generaties lang en is nog steeds 100% eigenaar van het familiebedrijf. Dat stelt hen in staat te creëren wat klanten over de hele wereld nodig hebben: duurzame & toekomstbestendige oplossingen.

Na 20 jaar verruilt Bizerba Nederland, dochteronderneming van de Bizerba Group, het hoofdkantoor in Enschede voor de nieuwe bedrijfsruimte in Hengelo. Bizerba Nederland heeft 60 medewerkers in dienst. Op 11 september 2023 is de officiële opening.

INTR. Point
INTR. Is een groothandel voor woninginrichting die alles levert aan professionals zoals woninginrichters, projectinrichters ZZP’ers of parketteurs. De hoofdvestiging van INTR is gevestigd in Deventer. Landelijk heeft het bedrijf tien INTR. Points waarvan de vestiging in Hengelo er één is. Bij INTR. werken gezamenlijk ongeveer 75 medewerkers. Op donderdag 1 juni 2023 was de officiële opening.

Wij wensen Bizerba en INTR. een succesvolle toekomst aan de Lemerij!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de partijen in deze transactie. Wij bedanken InvestX, PR8 Architecten en BWS Bouw voor de prettige samenwerking.

Advies & informatie
Op zoek naar een (nieuwbouw) bedrijfsruimte in Hengelo en omstreken? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met Bart Wientjes voor een vrijblijvend advies.

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl