BOA Recycling Systems huurt modern… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

BOA Recycling Systems huurt modern bedrijfspand in Hengelo

VERHUURD | BOA Recycling Systems B.V. huurt langjarig het moderne bedrijfspand aan de Höltersweg 31/Hassinkweg 8 in Hengelo.

Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 3.000 m2 en ligt aan een absolute zichtlocatie vanaf de Bornsestraat. Het pand beschikt over een bedrijfsruimte, kantine en kantoorruimte.

Door het huren van dit pand verhuist BOA Recycling Systems per 1 oktober van Enschede naar Hengelo. Het verouderde bedrijfspand aan de Binnenhaven in Enschede voldoet niet meer aan de eisen van het bedrijf. Aan de Höltersweg in Hengelo heeft BOA Recycling Systems een pand gevonden dat bij de huidige uitstraling past. Daarbij is de ligging nabij de uitvalswegen van de A1 ideaal.

BOA Recycling Systems levert wereldwijd machines en complete systemen voor transport, versnipperen, sorteren en persen van afval. Sinds de oprichting in 1956 is het bedrijf een begrip in de recyclingindustrie. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze bekend met alle aspecten in deze industrie en bieden ze innovatieve, efficiënte oplossingen voor verschillende afvalmarkten zoals papier en karton, vast stedelijk afval en industrieel afval.

Benieuwd naar welk pand BOA Recycling Systems gaat verhuizen? Bekijk hier de video van dit bedrijfspand.

Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie of advies
Zoek je ook een nieuwe bedrijfsruimte? Wij helpen jou graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met onze vastgoedspecialist Bart Wientjes: 06-53 73 03 43 of bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.