Boers & Lem beschikt over de… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem beschikt over de aantekening 'Grootzakelijk Vastgoed'

Sinds eind vorig jaar kun je ook bij Boers & Lem terecht voor een taxatie van Grootzakelijk Vastgoed (GZV). Onze collega Bart Wientjes heeft zijn aantekening Grootzakelijk Vastgoed behaald.

Bart heeft het assessment Grootzakelijk Vastgoed met goed gevolg afgelegd en is daarmee bevoegd om grootzakelijke taxaties uit te voeren.

Wat dit betekent voor jou?

Als lid van de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed met de aantekening Grootzakelijk Vastgoed, kun je bij ons terecht voor de taxatie van:

  • Objecten met een waarde boven de €5 miljoen;
  • Exploitatie gebonden vastgoed, waaronder o.a. cultureel vastgoed, restaurants, hotels en recreatievastgoed;
  • Objecten waarvoor specialistische kennis is vereist zoals zorgvastgoed, ontwikkelingslocaties of complexe erfpachtsituaties.

Wij zijn heel blij dat we mogen taxeren over een breed spectrum in de markt, variërend van winkelpanden tot aan objecten boven de €5 miljoen.

Wil je de waarde van jouw vastgoed laten bepalen door taxatie? Bij Boers & Lem helpen we je graag! Ons team van deskundige taxateurs staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op!