Boers & Lem op bedrijvendag Saxion | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem op bedrijvendag Saxion

Gisteren waren Dennis Tigcheler, Barry Seelen en Isa Robbertsen namens Boers & Lem op de jaarlijkse bedrijvendag van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van Hogeschool Saxion in Enschede. De organisatie is elk jaar in handen van studievereniging Trias Loci.

Op de bedrijvendag maken eerstejaars studenten kennis met de verschillende mogelijkheden en bedrijven binnen vastgoed. Voor de tweedejaars studenten ligt de focus voornamelijk op het vinden van een stageplek voor het derde studiejaar. 

Register Taxateur Dennis deed een pitch, waar de aanwezige studenten een korte introductie over Boers & Lem kregen. De bedrijvendag werd afgesloten met een netwerkborrel.

Het was een middag vol leuke gesprekken met de (bedrijfs)makelaars en taxateurs van de toekomst! 

Interesse in een stage bij Boers & Lem?
Lijkt het jou leuk om volgend jaar stage bij ons te lopen? Neem dan contact met ons op via 053-433 55 77 of werkenbij@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.