Nieuwe locatie in Hengelo voor… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe locatie in Hengelo voor Bollux E-Commerce

VERHUURD | Per 1 maart 2023 is de bedrijfsruimte aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo langjarig verhuurd aan Bollux. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.666 m².

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 5,5 meter, twee loading docks en een verhard omheind buitenterrein. 

Het is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein Twentekanaal; één van de grootste bedrijventerreinen in Twente. Goed bereikbaar via de op- en afritten van de A35 in Hengelo Zuid en bovendien dichtbij het centrum.

Partner in e-commerce
Bollux is een partner in e-commerce. Met hun oplossingen helpen ze handelaren met de distributie en het vermarkten van producten via online verkoopplatformen. Bollux ontzorgt retailers door het aanbieden van marketingservices voor het verbeteren van productinformatie en verzorgt de opslag en verzending van producten vanuit hun eigen fulfilmentcenter in Hengelo.

Samenvoeging locaties
Op de nieuwe locatie aan de Smaragdstraat voegt Bollux meerdere locaties uit de regio samen. Vanuit deze nieuwe locatie wil het bedrijf zich verder ontwikkelen.

Wij wensen Bollux veel succes met de nieuwe bedrijfsruimte in Hengelo!

Boers & Lem bedrijfsmakelaars in Enschede adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, in deze transactie.

Advies & informatie
Ook een bedrijfsruimte in Oost-Nederland succesvol verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.
T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl