Plegt-Vos huurt bedrijfsruimte van… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Plegt-Vos huurt bedrijfsruimte van ca. 5.000 m² in Almelo

VERHUURD | Plegt-Vos heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand aan Bedrijvenpark Twente 20 in Almelo. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 6.370 m2.

Nadat Boers & Lem in 2021 heeft bemiddeld in de verkoop van het voormalige bedrijfspand van FTNON aan een investeringsmaatschappij, is het bedrijfscomplex met grootschalige bedrijfsruimte en kantoren op Bedrijvenpark Twente 20 in Almelo langjarig verhuurd aan bouwbedrijf Plegt-Vos.

Uitbreiding
Plegt-Vos is al op Bedrijvenpark Twente in Almelo gevestigd en vanwege uitbreiding is het bedrijfspand op Bedrijvenpark Twente 20 gehuurd.

Wij wensen Plegt-Vos veel succes op deze locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie – in collegiale samenwerking met Ten Hag makelaarsgroep - namens de verhuurder begeleid.

Advies en informatie
Op zoek naar een bedrijfspand in Almelo? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met Barry Seelen voor een vrijblijvend advies. Tel: 06-868 297 87 of barry@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verhuren
Ook met succes een bedrijfsruimte verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 (Enschede) of 0546-74 00 00 (Almelo) of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.