Bouwgrond Rudolf Dieselstraat in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Urban Iki bouwt gouden bedrijfspand in Nijverdal

VERKOCHT | Het Twentse bedrijf OGK Europe, dat sinds 2017 de hippe Urban Iki fietszitjes maakt, heeft 5.000 m² bouwgrond gekocht aan de Rudolf Dieselstraat op bedrijvenpark ’t Lochter in Nijverdal.

Modern, goudkleurig bedrijfspand met rondom gras en langs het water in Nijverdal

Het snelgroeiende bedrijf uit Nijverdal heeft in de korte tijd maar liefst 11 internationale design prijzen gewonnen. Door het succes zijn ze uit hun jasje aan de Energiestraat gegroeid. Het bedrijf heeft bouwgrond gekocht op bedrijvenpark ’t Lochter, van waaruit het zich verder kan ontwikkelen. Daar willen ze dit jaar nog hun nieuwe bedrijfspand realiseren. Dichtbij de N35 en bij hun huidige locatie, waar ze in 2017 met 3 mensen begonnen. Inmiddels werken er 16 medewerkers en leveren ze fietszitjes aan 30 landen.

Twents design 
Urban Iki
staat voor een Twents design met technologie uit Japan. Dat laatste komt ook terug in de naam, bedacht door Dianne Scheppink. De echtgenote van directeur Ronald Scheppink. Urban staat voor de stadse, westerse wereld en Iki zeggen Japanners als ze iets gaaf vinden, maar dan op een ingetogen manier.

Gouden gebouw
Dat vertaalt zich ook in het nieuwe bedrijfspand. Een gouden gebouw met strakke lijnen dat aan Japan doet denken – het land van de rijzende zon. Het gebouw krijgt een kantoorruimte van circa 450 m² groot en een bedrijfshal met een oppervlakte van circa 1.680 m². Uitbreiding in de toekomst is mogelijk, daar is in het ontwerp al rekening mee gehouden.

Wij wensen OGK Europe veel succes met de bouw en hun nieuwe plek!

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Enschede heeft namens de verkoper deze transactie mogen begeleiden.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar bouwgrond of een nieuwe bedrijfsruimte? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Bart Wientjes: 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.


Afbeelding: 
Architectenbureau Bekhuis & KleinJan
Bron: Tubantia

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.