Briegel verhuist van UT naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Briegel verhuist van UT naar Kennispark Enschede

VERHUURD | Marketingbureau Briegel heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 230 m² kantoorruimte aan de Hengelosestraat 531 in Enschede.

Het markante kantoorgebouw ‘The Cube’ bestaat uit 4 bouwlagen en bevindt zich op unieke zichtlocatie aan de Hengelosestraat op Kennispark Twente in Enschede. Het gebouw is volledig gemoderniseerd en verduurzaamd.

De nieuwe huisvesting van Briegel ligt op welgeteld 100 meter en drie minuten lopen vanaf het oude pand! En is net zo goed bereikbaar.


Locatie
Kennispark Twente is dé belangrijkste kantorenlocatie van Twente en er zijn veel zakelijke dienstverleners en hoogwaardige technologische bedrijven gevestigd. Het Kennispark ligt direct naast het terrein van de Universiteit Twente. Het kantorenpark is zowel met de auto als ook het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

No nonsense marketing bureau
Briegel (2015) is een strategisch en creatief marketingbureau, opgericht door Hans d"Hollosy en Peter Hoekstra. Sinds begin 2023 voert Loraine Nijhuis de dagelijkse leiding.

“Briegel richt zich op het bouwen en ontwikkelen van merken en bedrijven. Building Brands & Businesses zoals we dat zelf noemen. Briegel pakt aan en pakt door. Wat de vraag ook is. We bemoeien ons graag met onderwerpen als merk, positionering, strategie en campagne. Maar óók met de bedrijfsvoering, businesspropositie en -development, sales en product. Of men nu net begint of al doorgewinterd is, we ondernemen graag mee. Met sterke strategie, creativiteit, innovatieve technieken en commercieel inzicht bereiken we samen met onze klant het beoogde doel.” aldus Lorraine Nijhuis.

Wij heten onze nieuwe buren van harte welkom en wensen Briegel veel succes aan de Hengelosestraat 531!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Wil je ook succesvol een kantoor huren of verhuren in Enschede? Neem dan contact op met Amber van Tubbergh voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 053-433 55 77
E.
amber@boersenlem.nl