Voormalig kantoorpand B.W. ter… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Zorg en begeleid wonen in voormalig kantoorpand Servicecentrum West in Enschede

VERKOCHT | Het voormalige kantoorpand van Servicecentrum West in de wijk Boswinkel/Stadsveld is door de Gemeente Enschede verkocht aan de SVE Group. Vanaf 1 mei zal het gebouw met een oppervlakte van circa 2.435 m² een transformatie ondergaan.

Kantoorpand met rode en gele bakstenen aan de BW ter Kuilestraat 33 in Enschede verkocht

Maatschappelijk vastgoed 
Binnen de huidige bestemming wordt het moderne pand compleet aangepast naar een maatschappelijk pand met zorg gerelateerde functies voor ouderenzorg en/of gehandicaptenzorg met begeleid wonen.
Het kantoorpand bestaat uit 4 bouwlagen en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het is uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging dichtbij de invalswegen, de A35 en het centrum van Enschede.

Verhuizing Servicecentrum West
Eind maart j.l. zijn alle medewerkers van Servicecentrum West verhuisd naar het wijkcentrum ‘De Boei’ aan de Spinnerstraat in Enschede. Het monumentale pand ‘De Boei’ moet een multifunctioneel centrum worden voor o.a. bewoners, gemeente, wijkraden, politie en andere organisaties. Een laagdrempelige ontmoetingsplek voor bewoners en professionals voor alle stadsdelen van Enschede West. De toekomst van het markante pand ‘De Boei’ is daarmee veiliggesteld.

Transformatie kantoorpand
Door de geplande verhuizing kwam het gebouw aan de B.W. ter Kuilestraat 33 leeg te staan. Het pand is door vastgoedorganisatie SVE Group gekocht. Het bedrijf opereert al ruim 15 jaar in heel Nederland. Zij zijn actief op het gebied van ontwikkelingen en investeringen in commercieel onroerend goed. SVE Group zag de mogelijkheden om het kantoorgebouw uit 1999 te ontwikkelen tot een maatschappelijk pand.

SVE Group heeft ruime ervaring met het transformeren van kantoorpanden naar maatschappelijk vastgoed. Het voormalig kantoorpand in Enschede zal worden getransformeerd tot een woon-service-zorg ontwikkeling die invulling geeft aan de lokale en/of regionale behoefte in de markt.

Wij feliciteren SVE Group met de aankoop en bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden. 

Informatie of advies
Op zoek naar een kantoorpand of heb je interesse om een object te verkopen of te verhuren? Wij helpen je graag! Neem voor meer informatie of advies contact op met Bart Wientjes op 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.