Vastgoedspecialist Barry Seelen… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Column Barry: Op het juiste moment...

In zijn nieuwste column vertelt Barry Seelen over de actuele commerciële vastgoedmarkt in Twente. Deze column staat in het teken van het belang van een kwalitatief en uitgebreid netwerk van een bedrijfsmakelaar.

Het is het najaar van 2020 en we mogen weer een voetbalwedstrijd bijwonen: Heracles speelt een thuiswedstrijd tegen PSV. In de rust raak ik aan de praat met een bekende uit Almelo. Hij is op zoek naar vastgoed voor een zorgconcept. Ik heb helaas geen passende locatie in mijn portefeuille, maar sla het op in mijn achterhoofd. 

Op zaterdagmorgen, precies een week na het gelijkspel in Almelo, ben ik met een klant onderweg naar een leegstaand hotel.

Hij wil een bod uitbrengen en is benieuwd naar mijn mening. Het complex ligt er supermooi bij. Dat is grotendeels te danken aan de vele vrijwilligers die het omliggende groen onderhouden als dagbesteding. Hoe mooi zou het zijn om dit gebouw, dat ook voor de gemeenschap van belang is, weer nieuw leven in te blazen. Ik realiseer me dat het gebouw ideaal zou zijn voor mijn kennis uit Almelo. Lang verhaal kort: ik breng ze met elkaar in contact, de twee worden het eens én het bod van mijn klant wordt geaccepteerd. En zo wordt het leegstaande pand weer een actief onderdeel van zijn omgeving.

Dat op het juiste moment op de juiste plek zijn – waardoor we vraag, aanbod, wensen en behoeften aan elkaar kunnen koppelen − gebeurt soms toevallig, maar veel vaker heel bewust. Want onze kennis en kunde van de markt, wetten en regelgeving is slechts één kant van ons werk als bedrijfsmakelaar. Ons netwerk op orde houden is de minstens zo belangrijke andere kant. Hoe uitgebreider en sterker dat netwerk is, hoe groter de kans op een mooie match. Daarom laten we maar al te graag relaties ons mooie Twente zien tijdens de Military, bezoeken we beurzen in Amsterdam, München en Cannes, en kijken we op een mooie septemberdag anderhalf uur lang in een kolkend stadion naar de acties van Laursen en Armenteros. U begrijpt dat we dat er graag voor over hebben.

Barry Seelen