De BF Global Group huurt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

De BF Global Group huurt kantoorruimte op Josink Es in Enschede

VERHUURD | Per 1 mei 2024 zal de BF Global Group 240 m² kantoorruimte op de begane grond gaan huren aan de Josink Maatweg 43.

Het moderne bedrijfsgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Josink Es en ligt op een mooie zichtlocatie. Het terrein is gelegen aan de westzijde van Enschede aan de Westerval. Het is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein wat zich onderscheid door kwaliteit en duurzaamheid.

BF Global Group

De BF Global Group is thuis in de wereld van logistiek. De diensten die zij aanbieden zijn gebaseerd op de behoeften en wensen van de klant en variëren van wegtransport, lucht- en zeevracht.

Met jarenlange ervaring en vestigingen in Raamsdonksveer, Venlo en Enschede zijn zij de perfecte partner voor het begeleiden van alle logistieke uitdagingen.

De BF Global Group was al gevestigd in Enschede en zullen per mei verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Josink Maatweg.

Wij wensen het team van de BF Global Group veel succes!

Buren worden van de BF Global Group?

In het moderne bedrijfsgebouw aan de Josink Maatweg 43 is op dit moment nog circa 430 m² kantoorruimte te huur op de tweede verdieping. Uniek aan dit object: als huurder van deze kantoorruimte heb je de speciale privileges om gebruik te maken van de kantine en de gym in het gebouw. Nieuwsgierig? Kijk hier ons aanbod!

Advies & informatie 

Overweeg je ook een kantoorruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Amber van Tubbergh voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86865125
E. amber@boersenlem.nl