De Dondersteen breidt uit in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

De Dondersteen breidt uit in Wemenstraat Hengelo

VERHUURD | De commerciële ruimte van circa 140 aan de Wemenstraat 24 in Hengelo is verhuurd aan Sebastiaan van der Pal, eigenaar van spellenspeciaalzaak De Dondersteen.

In een aantrekkelijke en goedlopende winkelstraat in het centrum van Hengelo, is de ruimte op de hoek van de Wemenstraat/Steijnstraat verhuurd. De ruimte ligt aan het begin van het winkelgebied in een voetgangerszone.

Spellenspeciaalzaak
De Dondersteen is een spellenspeciaalzaak in Hengelo die bordspellen, puzzels, educatieve materialen, etc. verkoopt. 

Eigenaar Sebastiaan van der Pal richtte in 2010 de winkel in eerste instantie op als pop-upwinkel. In de huidige digitale tijd wil hij mensen weer samen aan één tafel krijgen die plezier met elkaar hebben. Gezelschapsspellen bieden daarvoor een uitkomst.

Uitbreiding
De pop-up winkel bleef en beviel zo goed, dat De Dondersteen inmiddels een begrip in Hengelo is geworden. Maar ook buiten Hengelo is de winkel niet onopgemerkt gebleven. Mensen uit het hele land bestellen spellen via de webshop.

Nieuwe ideeën
Naast het ruimtegebrek door deze groei heeft Van der Pal ook nog veel wensen en ideeën waarvoor hij de winkelruimte aan de Wemenstraat 24 wil gebruiken. De nieuwe ruimte twee deuren verderop zal hij voornamelijk als back office gebruiken. Voor de klanten blijft De Dondersteen open op de oude vertrouwde locatie.

Wij wensen Sebastiaan van der Pal en zijn team veel succes met deze uitbreiding!

Masha van der Velde van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede begeleidde de verhuurder in deze transactie.

Advies en informatie
Ook op zoek naar een nieuwe winkelruimte? Bekijk ons aanbod of neem contact op met vastgoedadviseur Masha van der Velde voor een vrijblijvend advies of meer informatie:
T. 06- 868 758 58
E. masha@boersenlem.nl

Winkelpand verhuren
Ook met succes een winkelpand verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Bron: Indebuurt Hengelo