De Rolf groep verhuist naar nieuw… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

De Rolf groep verhuist naar Kennispark Twente

VERHUURD | Het kantoorpand aan de Bruggenmorsweg 10 in Enschede is per september 2023 langjarig verhuurd aan de Rolf groep. Het pand op Kennispark Twente heeft een oppervlakte van circa 810 m².

Ze moeten er nog even op wachten, maar het nieuwe kantoor van de Rolf groep bestaat uit twee bouwlagen, heeft een A++ energielabel en is zeer gunstig gelegen op hét kantorenpark in Enschede ‘Kennispark Twente’.

Het totale perceel heeft een oppervlakte van circa 2.265 m², waardoor er voldoende parkeergelegenheid is op eigen terrein.

Kinderopvang en onderwijs
De Rolf groep B.V. is een totaalleverancier voor kinderopvang en onderwijs. Het bedrijf helpt basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen.

Dat doen zij door het beschikbaar stellen van mooi ontwikkelingsmateriaal, slimme lesmethodes, toekomstgerichte ICT-middelen, hippe interieurs en trainingen voor medewerkers.

Wij wensen de Rolf groep een goede verhuizing en veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Advies en informatie
Ook succesvol een kantoorpand in Enschede verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Tel: 06-537 303 43 of bart@boersenlem.nl.