Dimotech vestigt zich in modern… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Dimotech vestigt zich in modern bedrijfsgebouw aan de Virulyweg in Almelo

VERHUURD | Dimotech, een elektrotechnisch aansluitbedrijf, is verhuisd naar dit moderne en multifunctionele bedrijfsgebouw.

Gelegen op een goede locatie in Almelo, biedt deze locatie voor in de toekomst mooie groeimogelijkheden. Met een totale oppervlakte van circa 702 m², inclusief kantoorruimte, bedrijfsruimte en werkplaats, is dit een ideale locatie voor het bedrijf.

Daarnaast heeft is deze nieuwe locatie uitstekend bereikbaar. Nabij de Bleskolksingel en directe toegang tot belangrijke snelwegen zoals de N36, N35 en A35.

Dimotech

Dimotech is een Elektronisch aansluitbedrijf voor aanleg van vaste of tijdelijke installaties voor evenementen, projecten en installaties. Je kunt bij Dimotach terecht voor professionele Bose Producten - Totale commerciële oplossingen, achtergrondmuziek, omroep systemen, overal waar de kwaliteit van geluid belangrijk is, op de voorgrond, achtergrond, producten voor binnen en buiten, zowel vast of mobiel.

Wij wensen het team van Dimotech veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86 82 97 87
E: barry@boersenlem.nl